Prima pagină > foto, politica > Grobari

Grobari


Ceva politica in peluza alb-negrilor.

Anunțuri
Categorii:foto, politica Etichete:
 1. Ultras47
  18 Iulie 2010 la 18:43

  Cea corecta:D! Fuck left side!

  • 18 Iulie 2010 la 20:53

   ‘fiecare cu ce-l doare’
   acum nu poti sa fi francez nazist ca a aproape imposibil sa nu ai in peluza/brigada un om de culoare. am dat doar un exemplu.
   poate, cel mai bine e sa fi apolitic in ziua de astazi.

 2. Ultras47
  19 Iulie 2010 la 1:59

  Nu e chiar asa…Situatia francezilor e una speciala,au multi de dreapta in peluza desi atatia colonisti africani nu au nicio vina ca Franta le-a ocupat tara natala si au putut astfel stramosii lor sa emigreze in Franta,desi Franta este clar o tara a oamenilor albi,asta ca traditie si mostenire istorica!Plus,e pe putin zis ciudat sa vezi francezi nazisti,avand in vedere relatiile istorice franco-germane!
  Adica sa te doara in p**a mai concret,de absolut tot! Nu,nu e bine sa fi apolitic,tu ca individ esti dator sa contribui cu ceva la viitorul neamului\tarii tale iar asta o poti face prin politica,ca una din metode!Si clar,politica de stanga nu este cea corecta,comunismul a fost cea mai mare ciuma si tragedie a umanitatii nu doar a tarilor care au fost direct sub jugul sobolanilor rosii! Si mai ales pentru tarile cu traditie ortodoxa,precum Romania si Serbia(in cazul de mai sus)!Petre Tutea spunea ca a fi om de dreapta inseamna a fi roman adevarat!Si asta se aplica tuturor popoarelor nu doar romanilor,pentru ca a fi de dreapta inseamna a-ti proteja si duce mai departe traditiile,credinta,patria si neamul tau,in timp ce comunismul a vizat exact invers,distrugerea spiritului si credintei,obiceiurilor,proprietatii,tarilor si neamurilor incercand sa creeze marele bors internationalist global! Ceea ce comunismul nu a reusit pana la urma,incearca sa reuseasca masonii azi(bine,ca si comunismul tot a lor era) si din pacate…planul le merge!

 3. 19 Iulie 2010 la 11:35

  Ca forma de guvernamant, ai perfecta dreptate, dar ca ideologii, eu sunt de acord cu majoritatea extremei drapta (dar nu toate) dar si unele idologii de stanga. Din cauza asta prefer sa nu ma identific cu niciuna dintre extreme.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: